Supervisie

Supervisie en leertherapie

Omdat naast psychotherapie ook onderwijs mij altijd heeft getrokken ben ik een opleiding gaan doen voor cliëntgericht supervisor, werkbegeleider en leertherapeut. Hierin kon ik mijn twee passies (psychotherapie en onderwijs) verenigen om het vak van psychotherapeut over te kunnen dragen op beginnende collega’s zoals psychotherapeuten in opleiding en GZ-psychologen in opleiding.

Ook andere hulpverleners (al dan niet in opleiding) die graag begeleiding willen zijn welkom voor werkbegeleiding of supervisie. De voorwaarde is dat je individuele hulpverlenende gesprekken hebt met volwassenen. Wanneer je niet in opleiding bent is het een voorwaarde dat het cliëntgerichte gedachtengoed je aanspreekt. Voor RINO opleidingen kan ik zowel algemene supervisie als cliëntgerichte supervisie aanbieden. Leertherapie geef ik enkel vanuit het cliëntgerichte denkkader.

Ik ben geregistreerd als supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en bij de vereniging voor clientgerichte psychotherapie (VCgP).

Wanneer je interesse hebt om bij mij supervisie, werkbegeleiding of leertherapie te komen volgen kun je contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. We gaan in dat gesprek na wat jou verwachtingen zijn en hoe ik je leerproces kan begeleiden. De kosten voor leertherapie, werkbegeleiding of supervisie zijn 115 euro per bijeenkomst. Voor contact kun je de ‘mail mij veilig’ knop gebruiken op de pagina ‘aanmelden’.